De gemeente Berkelland heeft in deze bijzondere tijd een website gemaakt, waarop allerlei zaken zijn opgenomen die nu wel mogelijk zijn.

Klik hier om naar deze website te gaan: 

                                                                            

Klik hier om naar de website van de federatie te gaan: 

Welkom op de homepage van folkloristische dansgroep "De Plaggenmeijers".

De dansgroep voert dansen van rond 1900 uit in bijpassende klederdracht.

Helaas zagen we ons genoodzaakt per 1 januari 2014 te stoppen met onze kindergroep "De Drčjtöllekes". Op 22 januari 2014 is er een afscheidsfeestje voor de kindergroep en de begeleiders georganiseerd, een paar foto's hiervan vindt u onder het kopje De Drčjtöllekes.

Elke eerste en derde maandagavond van de maand wordt er door "De Plaggenmeijers" geoefend bij Kerkemeijer in Rekken. Regelmatig vindt er een optreden of voorstelling plaats. Kortom een echte vereniging met als doel de mensen een leuk schouwspel te bieden met uiteraard de nodige gezelligheid en plezier.

Wij nodigen u uit om deze website te bekijken. Natuurlijk is het mogelijk dat er voor u nog onbeantwoorde vragen zijn. Schroom niet en neem contact op met ons secretariaat. Desgewenst zenden wij u onze flyer met alle gegevens. Misschien bent u wel een goede aanvulling op onze groep, of denkt u samen met ons een leuke voorstelling te kunnen geven. U kunt onze gegevens vinden onder de link 'contact' boven in beeld. Wij wensen u veel plezier met het bekijken van de website.

 ©  Alle informatie op deze website is eigendom van "De Plaggenmeijers".